maanantai 26. tammikuuta 2015

Kanadaan

Piilaaksoon on rantautunut lämmin aalto. Viikonloppuna nautittiin reilun 20 asteen lämmöstä. Kävin sekä lauantaina että sunnuntaina hetken aikaa uima-altaalla. Siellä oli jopa muutama muukin ihminen ja melkein uikkareissa. Eivätkä he olleet suomalaisia kavereitamme. ;)

Lämpimästä säästä oli pakko käydä kunnolla nauttimassa, sillä me suuntaamme huomenna tiistaina talveen. Lähdemme nimittäin Montréaliin Kanadaan! Miehellä on työmatka, ja minä menen taas loisimaan mukaan. Kyseessä on miehelle jo toinen työmatka tämän vuoden aikana. Heti Suomen-reissumme jälkeen hän kävi Charlottessa Pohjois-Karoliinassa. Sinne minä en mennyt mukaan, koska en minä nyt koko aikaa halua enkä lentojen hintojen takia voikaan matkustella. Montréal - ja Kanada ylipäänsä - kuulostaa kuitenkin niin houkuttelevalta paikalta, että ehdottomasti halusin mukaan tähän reissuun. Edes Kanadan talvi ei pelota, koska juuri tämän matkan takia roudasimme Suomesta ne talvivaatteemme. Sitä paitsi olen Suomesta. Tosin näin taisin sanoa myös ennen Chicagon-reissua ja kylmähän siellä tuli. Mutta silloin ei ollut talvivarusteita.

Miehen työmatka kestää viikon. Hän pitää muutaman vapaapäivän työrupeaman jälkeen, joten vuokraamme auton ja käymme viettämässä pari yötä Québec Cityssa. Jos jollakulla on vinkkejä kyseisiin kaupunkeihin, niitä otetaan jälleen mieluusti vastaan. Kanadasta kukaan ei kyllä taida blogiani lueskella, ei ainakaan säännöllisesti tilastojen perusteella.

Nyt kun vielä osaisi sitä ranskaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti