tiistai 18. elokuuta 2015

Shania Twain ja satunnaisia kuvia viime ajoilta

Minulla olisi tällä hetkellä muutamakin blogipostaus mielessä ja kirjoitettavana, mutta päädyin nyt vain esittelemään satunnaisia kuvia parin viime viikon ajalta. Syynä se, että olin ja olen edelleen tänään niin väsynyt, etten jaksa yksinkertaisesti kirjoittaa mitään järkevää. Pääsin nukkumaan viime yönä juuri puolenyön jälkeen ja herätyskello oli soimassa jo klo 4.40, jolloin oli aika nousta ja lähteä ohjaamaan bodyattackia.
Niin täällähän on siis ihan pirun pimeää. Tältä näytti YMCA:n pihalla aamulla klo 5.30 Voi miten kaipaan Suomen valoisia kesäöitä!
Kun tulin ulos tunnin jälkeen noin klo 7, ulkona näyttikin jo onneksi tältä. 
Ruumishyökkäilyn jälkeen ajoin nopeasti kotiin, söin aamupalaa ja lähdin uudelleen tien päälle ja toiselle salille ohjaamaan bodypumppia puoli kymmeneksi. Noin 20 kilsan ajomatka vei aikaa 40 minuuttia tuohon aikaan aamusta, ja olin matelevassa liikenteessä niin väsynyt, että silmäluomeni oikeasti painuivat kiinni muutamankin kerran! Piti ihan ravistella päätä, jotta aistit pysyivät virkeinä. Onneksi piristyin heti, kun pääsin salille juttelemaan asiakkaiden kanssa ja pumppailemaan.
Jumppien ohjaus on aiheuttanut minussa aivan kummallisen ja hirveän Starbucks-riippuvuuden. Kauhean pakottava tarve saada tuntien jälkeen piristystä, ja mikäs sen parempaa palautusjuomaa kuin jääkahvi... Onneksi sentään juon kylmän kahvini ilman sokeria tai makeutusaineita, yleensä tosin maidon kanssa, vaikka sitä ei tässä kuvan juomassa olekaan.  
Kalifornia vesipulassaan ei pidä siitä, että joudun nykyään pesämään urheiluvaatteitani todella usein. Tällainen kasa hikisiä vaatteita syntyy kevyesti 2-3 päivän aikana. 
Miksi maailmassa menin nukkumaan niin myöhään, jos kerta oli noin sairaan aikainen herätys? No siksi, että olimme mieheni kanssa eilen illalla katsomassa Shania Twainin keikkaa.
San Jose eilen illalla SAP-Centerin kulmilla.
SAP-Center aka the Shark Tank eli San Jose Sharksien jäähalli.
Viime vuonna Las Vegasin haukkumispostauksessani mainitsin, että voisin mennä tuohon inhoamaani kaupunkiin vielä Shania Twainin shown takia, mutta onneksi Shania on näköjään sittemmin lopettanut Vegas-showt ja siirtynyt pitkästä aikaa (omien sanojensa mukaan vuosikymmeneen) keikkakiertueelle. Kun kuulin, että hän esiintyy San Josessa, en olisi voinut olla enempää innostunut. Tykkäsin Shaniasta silloin joskus 90-luvulla, ja löysin hänen musiikkinsa uudelleen täällä asuessa, kun radiossa soineen kappaleen innoittamana aloin kuunnella hänen musiikkiaan Spotifysta aina venytellessäni.
SAP-Centerissä esiintyy usein artisteja. Seuraavaksi meillä on liput Madonnan keikalle loppusyksystä.
Liput maksoivat yli $70 eli mitään halpaa lystiä ei ollut. Mutta show oli loistava! Oli valoshowt ja tulishowt ja vaikka mitä. Ja juuri ne parhaat kappaleet, joita silloin 90-luvullakin kuuntelin.
Minulla on tasan tämä yksi kuva keikalta. Ja tämänkin olisi näköjään voinut jättää ottamatta, jos laatua katsoo... 
Suurin osa keikkayleisön naisista oli muuten pukeutunut cowboy-buutseihin ja -hattuun, lähinnä yhdistettynä superlyhyisiin farkkusortseihin, johonkin hameeseen tai bootcut-farkkuihin. Olin vähän kateellinen, koska vitsit sellaiset kengät olisivat coolit!
Yli vuoden olemme kironneet sitä, miten ärsyttävää autolta on roudata Costcosta ostettuja tavaroita läpi autohallin hissille ja läpi käytävän omaan asuntoon. Vihdoin ja viimein hankimme tällaiset kunnon vetokärryt! Ihan kuin laivaristeilyltä olisi tulossa, mitä nyt ostokset ovat kaikkea ihan muuta kuin tax free -kaljaa. :D
Eilinen ilta meni siis myöhäiseksi keikan takia, mutta oli sen ja hinnan arvoista. Koska olin tänään niin vietävän väsynyt jumppatuntieni jälkeen, menin vain apaattisena makaamaan uima-altaalle. Tai no oikeastaan en ollut aivan apaattinen, sillä kuuntelin vanhojen attack- ja pumppiohjelmien musiikkeja ja opiskelin koreografioita. Olenkin jo vetänyt tunneillani muutamia vanhoja kappaleita edellisistä ohjelmista.
Kävin myös sunnuntaina hetken hengailemassa poolilla. Asuntokompleksimme vuokraustoimisto jakoi altaalla ilmaisia mehujäitä. Täällä on ollut kamala kuuma-aalto ja sunnuntainakin lämpöä oli jo puolen päivän aikaan yli 30 astetta. Tämä mehujää suli muutamassa sekunnissa. Minulla oli myös suuri ensimmäisen maailman ongelma: puhelin ja padi olivat vuorotellen jumissa, sillä ne ylikuumenivat siellä 30 asteen porotuksessa ja menivät siihen ylikuumentumisen varoitustilaan ja tilttasivat. Ne myös tulivat konkreettisesti niin kuumiksi, että sormia poltti! Huvittavaa, että Applen tuotteet eivät näköjään kestä Kalifornian kesää, vaan sopisivat paremmin vaikkapa Suomen ilmastoon.
Eipä muuta tällä erää. Pitäisi varmaan mennä tänään ajoissa nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti