lauantai 1. elokuuta 2015

Sauna-asu

Kävin viime viikolla urheilukaupassa ja silmiini osui tälläinen:
Sauna Suit, tyylikäs kokopuku urheiluun. Näyttää vähän siltä kuin olisi vetänyt ylleen jätesäkin, mutta ei kai se haittaa - kukin tyylillään. Sitä paitsi tällä asulla on huimia vaikutuksia: Sheds excess water weight, Keeps muscles warm and limber ja mikä parasta Burns calories.

Paketissa ei sanota, palavatko kalorit jo vain sillä, että vetää tuon asun ylleen, vai pitääkö ihan kunnolla liikkuakin. Mies etukannessa saattaa ainakin jollain mittakaavalla näyttää siltä, että hän urheilisi... Mutta takakannessa vain venytellään.
Noh, ehkä venyttelyssä on hyötyä siitä, että puku pitää lihakset lämpiminä ja vetreinä. Kun eihän täällä niitä saunoja paljon ole, niin ehkä tämä sauna-asu korvaa sitten senkin puutteen.

Ehkä tämän avulla ei myöskään haittaisi niin paljon, vaikka syön niitä irtokarkkeja ja muita, kun tämä polttaa ne muutamat ylimääräiset kalorit... Ei ehkä tarvitsisi bodyattackoidakaan sitten niin kamalasti. Ei muuta kuin puku päälle ja lattialle venyttelemään, niin johan katoavat kalorit kropasta. Kauan eläköön parhaat keksinnöt ikinä! :D

4 kommenttia:

 1. Luulin otsikon perusteella että kyseessä oli asu jota kainot ulkomaalaiset pitävät päällään saunassa käydessään :D Mutta ne siis ottavatkin saunan mukaan lenkille :D Hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellaisiakin asuja täällä varmasti riittää. Esimerkiksi kuntosalilla ihan ne jumppavaatteet kelpaavat sauna-asuksi (ohjeidenkin mukaisesti pitää päällä olla joko ne vaatteet tai uikkarit). Mitenköhän tämä Sauna Suit käyttäytyisi oikeassa saunassa... :D

   Poista
 2. Luxemburgissa yksi tanssikurssilla ollut nainen piti tuollaista päällään siellä tanssikurssilla. Pointti ilmeisesti oli, että liikkuessa hikoilee paljon enemmän -> laihtuu. Kolmen kerran jälkeen hän ei pitänyt enää asua, ja selitys oli, että hän oli hikoillut niin järkyttävästi, että asu oli kestohiessä, eikä sitä voinut kunnolla pestä... Että tavallaan toimii, mutta mukavuus tuosta on kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, tanssiminen on ehkä viimeinen asia, jota mä haluaisin tehdä tuollainen päällä. :D Jotenkin suhtaudun todella skeptisesti siihen, että tuollaisella olisi mitään oikeaa vaikutusta, mutta ehkä joku vain tykkää hikoilla enemmän. Itse kyllä mieluummin tanssisin vain vähän rivakammin, niin että hikoilisi enemmän ihan luonnostaan. ;)

   Poista