lauantai 30. toukokuuta 2015

Blogilista lopettaa - blogini löytyy jatkossa Blogipolku-palvelusta

Blogilista lopettaa toimintansa 1. kesäkuuta. Tämä on mielestäni erittäin ikävää, sillä tilastojen mukaan Blogilista on toiminut toiseksi suurimpana liikenteen lähteenä blogilleni.

Onneksi tähän hätään on kuitenkin syntynyt uusi palvelu: Blogipolku.com. Blogini löytyy nyt siis sieltä. Jos joku on seurannut postailujani Blogilistan kautta ja kaipaa nyt seuraajaa tälle lopettavalle palvelulle, niin kannattaa suunnata Blogipolkuun. Täältä löytyy.

Tuolta oikeasta sivupalkista löytyy myös vanha tuttu linkki Blogloviniin, jos joku tykkää seurailla mieluummin sitä kautta.
Tämä päivä meni tällaisissa maisemissa Santa Cruzissa. Siitä lisää myöhemmin.
Olen muuten jo pidemmän aikaa miettinyt Facebook-sivun perustamista blogilleni. En kuitenkaan ole saanut sellaista aikaiseksi. En myöskään ole ihan varma, onko se tarpeellista. Mitä mieltä te lukijat olette vai oletteko mitään mieltä? Mitä kautta haluaisitte mieluiten päästä seuraamaan postauksiani?

4 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla myös Blogivirta.fi palvelua

  VastaaPoista
 2. Blogilistan lopettaminen harmittaa. Minä seuraisin mielelläni uusia postauksia Facebookin kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on harmi joo, mutta onneksi tässä nyt on näitä muitakin palveluja, joiden kautta blogien seuraaminen on helppoa. En nyt varmaan ihan heti ole tekemässä Face-sivua, mutta ehkä tulevaisuudessa. :)

   Poista