tiistai 15. maaliskuuta 2016

Tähän 2-vuotissyntymäpäiväänsä viettävään blogiin eksytään tavalla jos toisella

Eilen blogini täytti kaksi vuotta. Suuri kiitos kaikille teille lukijoille, jotka käytte lukemassa juttujani kerta toisensa jälkeen! On kiva huomata, että kävijöitä edelleen on, vaikka postaustahtini on tämän toisen bloggailuvuoden aikana hiljentynyt, kun olen eksynyt mukaan työelämään ja tullut väsyneeksi. Joskus aiemmin mietin, mitenköhän postausaiheita mahtaa riittää, kun elämään täällä tottuu, mutta riittäisihän niitä. Nyt on enemmänkin kysymys siitä, milloin viitsii ja jaksaa kirjoittaa. Tsemppaus on kuitenkin kova, ja ajattelen blogiani ja teitä lukijoita päivittäin! :)

Tein viime vuonna postauksen siitä, millaisilla googlauksilla tänne blogiini on eksytty. Sittemmin olen vähän keräillyt googletuksia aina välillä ylös, joten nyt voin tehdä samanlaisen.

Suurin osa tulijoista etsii juuri tätä blogia ja googlettavat blogin nimeä, nimerkkiäni tai jotain noiden yhdistelmää. Sitten on niitä erinäisiä amerikkalaisia asioita googlettavat: porukka ihmettelee amerikkalaisia keittiöitä, ruokakauppoja, turisteja tai kaupunkeja, yleensä Dallasia tai Chicagoa, ei niinkään San Joseta tai edes San Franciscoa. No okei, San Franciscoa joskus, San Joseta ei koskaan. :D Kalifornian googletus, milloin missäkin asiayhteydessä, tuo myös blogiini. Ehkä Piilaaksokin joskus. Bloggerin tapa kerätä tilastoja on sen verran puutteellinen, etten pysty sanomaan, kuinka usein ihmiset googlettavat mitäkin ja päätyvät blogiini, mutta tuollainen on yleiskuva.

Tässä kuitenkin listaus muutamista satunnaisista googletuksista, jotka ovat mielestäni hauskoja ja jotka ovat johtaneet blogiini. Joitakin blogini tilastoista löytyy vain kerran, joitakin ehkä pari tai muutama enemmänkin.

Saslik
Wtf? Tätä googlaamalla on eksytty blogiini 5 kertaa. Mikä ihmeen Saslik?! Olin todella hämmentynyt, kun kiinnitin tähän huomiota, joten googlasin itse asiaa ja selvisi, että Saslik on ravintola Helsingissä. Selvä siis se. En kyllä tiedä, miten se liittyy blogiini.

virkattu patjanpäällinen
Ööh, miksi joku haluaisi sellaisen? Vai tarkoitetaanko tällä jotain päiväpeittoa? Virkkausjuttuja tästä blogista on kuitenkin ihan turha etsiä.

purjehdustakki vapaa-aikaan, arkeen
Pitääkö jostain syystä vapaa-aikaan ja arkeen olla erilaiset purjehdustakit...?

Paimion yöelämä
Hahaha ihan paras! Mieheni on paimiolainen, ja kiusoittelen häntä usein pienestä Paimiosta, koska olen itse mukamas niin city-tyttö - paitsi nykyään tietty asun paikassa, jossa on yhtä paljon maaseutua ja yhtä vähän katuvaloja kuin Paimiossa, haha. Mutta joo, sääliksi käy sitä, joka Paimion yöelämää googlettelee. Mieheni mukaan sitä ei kuulemma kauheasti ole.

aurinkorasvan haju vaatteissa
On todellakin iso ongelma tässä paikassa, missä aurinkorasvaa tarvii käyttää ärsyttävän usein ja missä pesukoneet ovat vähintäänkin vähän onnettomia. Jos jollakulla on ratkaisu tähän ongelmaan, kertokaa! Minulla sellaista ei ole.

Spotify+muutto ulkomaille
On äärimmäisen huono yhdistelmä ja olen valittanut tästä aiheesta blogissani ainakin kahdesti.

Vanha aviopari istuu kuistilla
Kuulostaa joltain Anton Tsehovin novellilta eikä miltään, mikä liittyy blogiini. Minä ja mieheni istumme vain tietokoneiden ääressä, emme kuistilla.

"talonmiehen suudelma"
Tulee tarpeeseen, jos asuu amerikkalaisessa talossa.

amerikkalaiset ihmettelevät suomalaisia
Ja suomalaiset ihmettelevät amerikkalaisia, joskus sankoin joukoin, kun Piilaakson Suomi-naisia kerääntyy yhteen kahvittelemaan ja valittamaan. ;)

teennäiset amerikkalaiset
Ovat todellisuutta, eivät vain tv-sarjojen luomaa kuvitelmaa.

kiitoskortti tekstejä
Amerikkalaiset osaavat tehdä maailman parhaat kortit, joten eiköhän näitä löydy.

Chicago kieltolain aikana
Oli mielenkiintoinen paikka, jos on uskominen sitä gangsteri-turistikierrosta, jolla kävin Chicagossa.

etelä kalifornia
On varmasti todella ihana paikka, mutta täysin erilainen maailma kuin tämä Piilaakso, joten sori vain, väärä blogi! Niin ja väärä kirjoitustapa. ;)

Thanksgiving onko kaupat auki
Jos joku selittäisi minulle logiikan siitä, miten amerikkalaiset kaupat ovat auki erinäisinä juhlapäivinä, olisin kiitollinen. Mutta eihän se ole mahdollista, sillä logiikkaa ei ole. Vastaus tähän kysymykseen on sekä kyllä että ei.

kuka saa ajaa carpool
Se, jonka autossa on enemmän kuin yksi ihminen tai se, joka ajaa ekologista sähkö- tai hybridiautoa ja joka on sen takia saanut autonsa kylkeen carpooliin oikeuttavan tarran. Tai ehkä joissain carpooleissa se, joka on hankkinut itselleen Fast Trakin. Näin siis Kaliforniassa.

bodyattack kokemuksia
BODYATTACK IS GO GO GO!!!!! What are you waiting for, go try it NOW!! Bodyattack on muuttanut elämäni ja voisin kirjoittaa attackoinnista blogipostauksen vaikka joka päivä, mutta sellainen ei ehkä ihan taida mennä tämän blogin aiheen alle.

kumpi sormi fitness 24 seven
Tämä on hämmentävä googlaus, vaikka tajuan kyllä, mitä tässä on haettu takaa. Valitettavasti vain se Suomen saliketju, joka sisältää sanat "24" ja "fitness" on ihan eri kuin se saliketju, josta minä täällä joskus kirjoittelen.

naisten kotirouva kurssi
Kotirouvailu on taitolaji, sitä ei opita kursseilla!

Ja ylempään liittyen sekä viimeisimpänä, syvällisimpänä ja ehdottomasti parhaimpana:

onko kotirouva syrjäytynyt?

Tähän en aio edes vastata. Lue blogiani ja päätä itse.

14 kommenttia:

 1. Mä olen miettinyt myös monesti, että näitä pitäisi kirjoittaa ylös, kun ei niitä hauskoja yksittäisiä sitten enää myöhemmin muista eikä nää mistään. Minun blogiini päädytään toistuvasti googlettamalla haisaappaita :D. Sääli, että niitä tarvitsee täällä San Diegossa vain todella harvoin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jaksan aina silloin tällöin ottaa näitä ylös, mutta tosiaan usein se jää ja sitten jää harmittamaan myöhemmin.

   Se on jännä, miten joku yksi termi saattaa tuoda liikennettä blogiin. Haisaappaat on aika hauskasta päästä! Mutta eikö edes El Ninon takia Haisaappaat tuu tarpeeseen...? Täällä päin Calia sataa välillä sen verran paljon, että kumpparit vois olla kova sana. Kalifornialaiset ei varmaan edes tiedä, mitkä on kumisaappaat ;)

   Poista
 2. Hauska lista! :)
  Mun blogi on löydetty hakemalla esim. 'Strip club in Osaka','tattoo on foreign people', ja 'purchase tank and rhino beetle' :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi strippiklubi on kyllä paha! Mistähän oot mahtanut kirjoittaa... ;) Tosin munkin blogiin eksyttiin viime vuonna bdsm-kokemus haulla, mikä menee aika kauas aihepiiristä, joten kyllä näitä riittää!

   Miksiköhän jotakuta kiinnostaa nimenomaan tatuoinnit ulkomaalaisilla, jota ei edes ole eritelty tarkemmin. Ihmisten googlaukset on kyllä jänniä, ei voi muuta sanoa.

   Poista
 3. Hahhhaaa, nää on parhaita! Toi kumpi sormi fitness 24 seven voisi olla mun googlaus, koska pähkäilin kerran salini ovella kumman käden etusormi pitää laittaa sormenjälentunnistimeen, jotta pääsee ovesta sisään. En kyllä siinä ruvennut googlailemaan vaan epäsuomalaiseen tyyliin kysyin seuraavalta ulostulijalta apua :).

  Kiva kun jaksat yhä kirjoitella, pysyy kuulumisissa edes vähän kärryillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sitä voi vain kokeilla, kumpi sormi toimii...? :) Sä oot kyllä vähän edelleen amerikkalaistunut, kun kyselet toiselta ihmiseltä etkä Googlelta... :D

   Poista
  2. Haha, vois joo, mutta tuonne mennään sellasen minikokoisen tuulikaapin läpi ja ois suomalaisittain tosi noloa jäädä kokeilemaan niitä sormia "tientukkeena", parempi selvittää googlesta etukäteen :D. Mulla oli vielä se ongelma etten yhtään muistanut edes mikä sormi ois pitäny laittaa siihen laitteeseen, enkä viittiny ruveta kymmentä sormea kokeilemaan.. :)

   Poista
  3. Joo ei tientukkeeksi kehtaa jäädä ;)

   Poista
 4. Onnea 2-vuotiaalle!
  Vaikka joku juttu siellä tuntuis susta tylsältä ja arkiselta niin täällä sen lukeminen on eksoottista ja jännittävää ;) Ei kannata vaatia liian "laadukasta" materiaalia ennen kuin poustaat!
  Sain vihdoin tällä viikolla luettua kaikki sun vanhatkin jutut läpi. Hauska urakka oli ja auttoi kovasti kaukokaipuuseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitääkin aina välillä muistuttaa itseäni siitä, että joku mulle arkinen juttu voisi olla mielenkiintoinen ilmiö jollekin lukijalle. Mutta ei sitä itse enää välttämättä edes huomaa kaikkia eksoottisia asioita, koska niistä on tullut itselle niin itsestäänselvää arkea.

   Huh, sulla on iso urakka takana, jos jaksoit kaikki postaukset lukea. Kiva, että niitä kelpasi kahlata läpi! :)

   Poista
 5. Parhaat ovat kyllä nuo kaksi viimeistä. Niihin voisi lisätä kysymyksen: miten kotirouva lomailee? Itse olen pähkäillyt sitä aika usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa kotirouva lomailee kuten kuka tahansa muukin: unohtamalla arjen hetkeksi ja lähtemällä lomamoodiin. :)

   Poista
 6. Kun minun blogiini tultiin kerran haulla "lasten kanssa kylvyssä", poistin kiireesti kuvan, jossa lapset istuivat vaahtokylvyssä (ihan melkein kaulojaan myöten).
  Tiedä mitä sitten pitäisi poistaa, kun hakuna oli "naapurin rouvan kanssa" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei toi kylpyjuttu on kyllä aika epäilyttävä, vaikka toisaalta haluan uskoa, että joku ongelmissa painiva äiti tai isä on vain googlettanut sen ja yrittänyt löytää apua siihen, miten saa taltutettua riiviönsä kylpyyn. Mutta ehkä silti hyvä poistaa kylpykuvat. :)

   Mutta tolle naapurin rouvalle on vain pakko nauraa!!

   Poista