keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Uutisia edellä

Olen näköjään unohtanut kirjoittaa postauksen hääpäiväretkestämme Napan viinialueelle. Minun piti kirjoittaa tämä postaus eilen, mutta sitten olin kahden aamutuntini jälkeen niin väsynyt, että foam rollailun ja venyttelyn jälkeen lösähdin sohvalle katsomaan Frendejä ja syömään herkkuja ja siinä menikin sitten loppupäivä. Oho.
Syksy on niin saapunut Piilaakson. Maanantaina satoi, eikä vain sillä tavalla niin kuin täällä yleensä sataa (eli noin minuutin ajan, pari pisaraa), vaan kunnolla parikin tuntea putkeen. Eilen ja tänään paistoi jälleen aurinko, mutta lämpötila jäi alle 20 asteen. Minä nukuin viime yönä jo villasukat jalassa. Se on varma syksyn (ja talven, apua!) merkki.
Ajattelin, että aina on uusi päivä ja että ehkä teen postauksen Napasta tänään. Mutta tänään päätinkin aamupäivän tuntieni ja illan tuntieni välissä alkaa opetella paria uutta bodypump-kappaletta tunneilleni, koska ilmeisesti suurin osa ohjaajista miksailee jo vanhoja ohjelmia tunneilleen, mutta minä olen edelleen vain rynkyttänyt nykyistä ohjelmaa (se tuli täällä käyttöön kuukausi sitten). Tuli siis vähän paineita niin sanotusti.

En siis todellakaan ehdi nyt kirjoittaa Napasta. Sen sijaan voin kertoa teille, että olen kerrankin ollut uutisia edellä. Sunnuntaina kävimme Costcossa ja bongasin sieltä edellistäkin nallea suuremman nallen. Nyt oikein jättinallen!
Tämän nallen kanssa poseerasivat niin pikkulapset kuin yksi tällainen aikuinenkin...
Postasin yllä olevan kuvan totta kai Facebookiin. Mutta vielä mitä! Tämä nalle ylitti uutiskynnyksen ihan Suomessa asti! Tiistaina Ilta-Sanomat uutisoi tästä mykistävän kokoisesta nallesta, jonka kuljetukseen tarvitaan ihan trukki. Jutun voi lukea täältä.

Ehkä jonkun pitäisi palkata minut bongailemaan Ameriikan ihmeellisyyksiä, jos kerta tämä ylittää uutiskynnyksen... ;)

5 kommenttia:

 1. Ööööö.... siis mitä tollasella nallella kukaan tekee :D ?? paljon maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miksi blogger julkaisee mun kommentit tuplana 98% ajasta!?? Mur

   Poista
  2. Voi vitsit, mitähän se hinta oli... Jotain noin $190, ellen nyt ihan väärin muista.

   Muutamakin nallekuvan nähnyt on todennut, että tollahan voisi korvata sohvan tai nojatuolin. Ehkä siinä yksi käyttötarkoitus siis :D En kyllä tiedä, miten tollasen saa roudattua kotiinsa...

   Blogger on selvästi mennyt toisesta ääripäästä toiseen: ensin kommentit katoaa, sitten ne tulee tuplana! Tai sitten sulla on vaan niin painavaa sanottavaa Bloggerin mielestä, että pitää toistaa. :)

   Poista
 2. Mä oon yrittänyt päästä yli siitä fiiliksestä, että PITÄISI kirjoittaa jostain. Yleensä en ehdi, ja tunteella ja fiiliksellä kirjoitetut jutut on 100x parempia. Niiku esim tämä Nalle-uutinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä fiiliksestä on kyllä hankala päästä eroon. Tosin mulla on onneksi yleensä juttuja, joista kyllä haluaisin kirjoittaa, mutta syystä tai toisesta en saa aikaiseksi. Ja sitten tietty noidankehä on valmis, kun ei ehdi ja kun tulee se ajatus, että pitäisi ja pitäisi... En koskaan ennen olisi osannut ajatella, että (harrastuspohjaisen) blogin pitäminen voi olla niin stressaavaa välillä.

   Poista