torstai 3. syyskuuta 2015

Omat tunnit

Ajattelin, että olisin tänään ehtinyt kirjoittaa Half Domesta. Mutta sitten tuttuni kysyi, voisinko sijaistaa hänen attack-tuntinsa tänään, ja suostuin. Ohjaustuntieni määrä nousi sen myötä tänään 4,5 tuntiin. Eipä paljoa siis jäänyt aikaa kirjoitella.
Viime viikolla kävin Costcossa, jossa kaikki on tunnetusti suurempaa. Tämä nalle ei lähtenyt kotiin, vaikka hinta oli vain noin $30.
Half Dome -haikista on fyysisesti jo toivuttu. Olin itse asiassa jo heti eilen keskiviikkona jälleen ihan kohtalaisissa voimissani, enkä lyyhistynyt niiden neljän ohjaustuntini takia. Olen silti nyt aika väsynyt, sillä 8,5 tuntia ohjausta kahden päivän aikana on ehkä pikkasen liikaa. Järkytyin itse asiassa äsken, kun tajusin, että oikeasti olen tehnyt yli 8 tuntia kahden päivän aikana. En ollut edes hoksannut... Mieheni on sitä mieltä, että ahnehdin tunteja ehkä vähän liian paljon. Mutta eipä voi väittää, etteikö kotirouvakin vähän ansaitsisi omaa rahaa. ;) Mutta oikeasti pitää kyllä vähän hidastaa, ettei tule kohta fyysinen burnout.

Aloitin tänään yhden oman uuden bodypump-tuntini San Josen YMCA:lla, jossa en ollut koskaan aiemmin edes käynyt. Lauantaina aloitan oman pumppitunnin Los Gatoksessa. Tällä hetkellä minulla on jo 11 omaa tuntia viikossa! Seitsemän pumppia, kolme attackia ja yksi cxworx, ellen nyt ihan väärin laskenut. :) Aika hyvin, etten sanoisi. Joskus voi ilmeisesti olla sillä tavalla, että uuden ohjaajan täytyy odottaa aika kauan ennen kuin saa omia tunteja, joten minulla on käynyt nyt hyvä tuuri: vapaita tunteja on ollut tarjolla, eikä kokeneempia ohjaajia ole ollut saatavilla.
San Josen Y.
Tilanne näiden tuntien suhteen tuntuu kuitenkin elävän koko ajan. Viime viikollakin kalenteriini tuli muutos jo aiemmin sovitun osalta. Syy ei ole työnantajissa, vaan niissä ohjaajissa, jotka ovat luopumassa tunneistaan ja jotka eivät aivan osaa päättää, mitä haluavat... Kalenteristani postui yksi niistä hulluista 5:45AM-tunneista ja se korvautui inhimillisellä 8:30AM tunnilla. Aikaisia aamuyön herätyksiä on kuitenkin edelleen kaksi viikossa, joten eipä se yksi lisää siinä missään olisi tuntunut.

Loppuviikosta on luvassa vain yksi ohjaustunti per päivä, joten ehkä löydän sitä aikaa kirjoittaa tänne jossain vaiheessa. Toisaalta sain juuri käsiini uudet Les Millsin attack-, pumppi- ja cx-ohjelmat, jotka pitäisi opetella seuraavan kuukauden aikana. Äitini on tulossa meille kolmeksi viikoksi ensi viikon jälkeen, joten kiirettä todella pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti