lauantai 24. lokakuuta 2015

Hääpäivän viettoon

Meillä on huomenna sunnuntaina hääpäivä. Viime vuonna juhlimme hääpäiväämme käymällä Las Vegasissa Britneyn konsertissa, Hooverin padolla ja Grand Canyonilla. Silloin uhosin, ettei ensi vuonna ainakaan huonommaksi laiteta. Äkillinen reissumme Suomeen sekoitti kuitenkin pakkaa nyt aikalailla, ja kaikenlainen suunnittelu jäi. Kolmen viikon vietto Suomessa aiheutti myös sen, etten halua olla taas uudelleen poissa töistä. Minulla on töitä sekä perjantaina, lauantaina että maanantaina, joten millekään pitkälle reissulle ei jäänyt mahdollisuutta, sillä en halunnut antaa yhtäkään tuntia sijaistettavaksi.

Onneksi täältä löytyy kuitenkin kaikenlaista kivaa ja meille uutta ihan läheltäkin. Me päätimme nyt vihdoin ja viime lähteä katsastamaan Napan eli kuuluisan kalifornialaisen viinin tyyssijan. Napaan ajaa meiltä noin 1,5 tuntia eli paikka on oikeasti ihan lähellä. Emme vain ole saaneet koskaan aikaiseksi käydä siellä.
Tutkailin eilen hääpäiväkorttihyllyä Targetissa. Anniversary-korteille oli varattu kokonainen pieni hylly. Kaikenlaista viritystä löytyi taas, kyllä amerikkalaiset vaan osaavat nämä korttikuviot. 
Olemme yhden yön. Tosin jos tarkkoja ollaan, emme yövy Napassa, vaan läheisessä pikkukaupungissa. Päätimme reissusta vasta noin viikko sitten, joten kaikki Napan ja sen ympärille levittyvän viinialueen ja ihan lähiympäristönkin hotellit olivat täyteen varattuja. Yhdessä olisi ollut kyllä tilaa, mutta sen hinta oli sen verran monta satasta, ettemme todellakaan halunneet maksaa sellaista summaa. Napa ei kait muutenkaan ole mikään ihan halpa paikka.
Ei tarvitse paljon omia aivoja vaivata sen suhteen, mitä korttiin kirjottaisi. Monet kortit olivat täynnä tällaisia teennäisiä tekstejä. Ja kyllä, jos kortissa on suojamuovi, siinä on myös ilmoitus siitä, että muovi pitää poistaa ennen kuin kortin laittaa kirjekuoreen. :D
Hyvää viikonloppua kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa hääpäivää! Napa on yksi minun lempparipaikoista maailmassa ja olenkin viettänyt kaksi kuukauden mittaista lomaa "viinimaassa". Ihan pelkkä ajelu alueella on tunnelmallista ja saa fiilistellä upeita maisemia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukauden Napassa ja vielä kahdesti? Mitä sä oot siellä tehnyt?

   Maisemat oli - tai siis on - kyllä upeat! Ja ihan totta toi, että jo pelkkä ajelu alueella on hyvä tapa viettää aikaa (joskin aika amerikkalainen tapa ehkä tuo ajelu, haha).

   Poista
  2. Ystäväni asui Napassa melkein kymmenen vuotta ja kävin heidän luona kyläilemässä. Näillä reissuilla sanoin, etten ikinä ota amerikkalaista miestä.... Never say never :D

   Poista
  3. Joo-o ja kuinkas sitten kävikään :)

   Poista
 2. Ihanaa hääpäivää näin jälkikäteen! Napa on vielä käymättä, mutta löytyy meidänkin pitkääkin pidemmältä to do -listalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdottomasti suosittelen Napaa, myös niille, joita viinit eivät niin paljon kiinnosta (niin kuin ei kauheasti meitäkään itse asiassa). Alue ja ympäristö on todella kaunista ja paikkoja on kiva katsella, vaikkei viinejä tekisi mieli koko ajan maistellakaan.

   Poista