tiistai 14. maaliskuuta 2017

Hyvää synttäriä, 3-vuotias blogini!

Kolme vuotta sitten uunituore kotirouva sai yhden päivän aikana aikaiseksi perustaa itselleen blogin, jota oli suunnitellut jo silloin, kun suunnitteli muuttoa ulkomaille. Blogin perustaminen taisi viedä aikaa noin 15 minuuttia, mutta kotirouvan elämässä (vaikkakin uudessa sellaisessa) se oli silloin iso saavutus yhdelle päivälle.

ISO KIITOS kaikille niille, jotka käyvät täällä lukemassa juttujani!
Olen näköjään ottanut tavaksi kirjoittaa blogini synttäripäivänä googletuksista, joilla blogiini on löydetty. Ekan vuoden jutun, jossa puhun bloggaamisestani muutoinkin, voi lukea täältä ja viime vuoden täältä. Yhdessä vaiheessa tajusin käydä säännöllisesti vierailemassa Bloggerin tilastoissa ja kirjaamassa näitä hauskoja googletuksia ylös, mutta viime vuoden postauksen jälkeen siitä tuli monien kuukausien tauko. Olen varmasti missannut monia hauskoja juttua, Bloggerin tilastot kun eivät tallenna näitä tietoja kovin pitkäksi aikaa. Jotain olen kuitenkin saanut ylös, joten jatkan nyt siis perinnettä.

Nämä ovat siis lähinnä viime vuoden loppukuukausilta ja tämän vuoden alusta kerättyjä satunnaisia googletuksia, joilla jotkut yksittäiset ihmiset ovat löytäneet blogiini. Parhaat palat, olkaa hyvä:

mistä saa maitorahkaa usa
Öh, ainakin Whole Foodista, jos on valmis maksamaan jotain $5-6 per purkki. En ole koskaan ostanut, vaikka Suomessa kulutin maitorahkaa purkkitolkulla.

usa ruokakauppojan hinnat
Riippuvat ihan osavaltiosta ja niiden sisällä alueista. Kaliforniassa ja Piilaaksossa on kallista.

amerikkalainen ruokavalio
Vaihtelee varmasti ihan yhtä paljon kuin suomalainenkin ruokavalio, ihmisestä ja asuinalueesta riippuen. Täällä voi syödä hyvin epäterveellisesti hyvin helpolla tai sitten todella terveellisesti, eikä sekään mitään vaikeaa ole. Oma ruokavalioni on muuttunut huomattavasti epäterveellisemmäksi tänne muuton jälkeen ja olen luonnostellut tästä aiheesta jopa postausta valmiiksi kerran. Ehkä saan sen joskus valmiiksi.
Olennainen osa uutta ruokavaliotani: käyn ulkona syömässä aivan liian usein. Tässä Korean BBQ -ravintolassa.
amerikkalaisilla ei kattolamppua
Totta. Ei usein olekaan. Meidän ainoat kattolamput ovat keittiössä ja olohuoneessa on spottivalo. Makkareissa ei ole paikkaa kattolampulle, eikä meidän asunto ole mikään poikkeus.

mitä rollonit sisältää
En tiedä, mutta roll-onit ovat läheinen asia sydämelleni. Roudaan niitä tänne Suomesta tai laitan vieraat tuomaan. Roll-oneja ei täällä myydä kaupoissa niin paljon kuin stickejä ja aerosoleja (olen nähnyt kahta erilaista roll-onia). Amazonista saisi tilattua jotain. Juuri pari viikkoa sitten eräs venäläistaustainen kaverini, joka muisti yhden aiheeseen liittyvän Face-postaukseni ja jotenkin oli ymmärtänyt minua, lahjoi minulla parilla Amazonista tilatulla roll-onilla.
Kaverini lahja minulle.
las vegas ei uudestaan
Hahaha no ei todellakaan! Inhoan Las Vegasia yli kaiken. Silti jostain syystä olen käynyt siellä elämäni aikana jo kolme kertaa...

bodystep kokemuksia
Omat kokemukseni ovat vähäisiä, mutta erittäin mukavia. Olen käynyt kahdella Les Millsin bodystep-tunnilla. Sitten olen käynyt bodystepin ohjaajakoulutuksessa ja läpäissyt koulutuksen ja lisenssivideoni kevyesti ja kohtalaisen vähäisellä harjoittelulla. Olen siis sertifioitu bodystep-ohjaaja. Yhtäkään tuntia en ole kyllä ohjannut, ellei lasketa sertifiointivideota varten ohjaamaani tuntia, enkä ehkä ihan heti tule ohjaamaankaan.

ikea jouluruoka
On meidän perheessä täällä Piilaaksossa lähes perinne jo.

luumuhillo usa
Täällä päin maailmaa harvinainen, muttei mahdoton tuote. Joistain kaupoista löytyy joskus, ei aina. Omani tilaan Amazonista joulutorttuja varten.

san jose ruuhka
On arkipäivää ja varmaan aika käsittämätöntä sellaiselle, joka ei ole sitä nähnyt. Hyvin kevyttä niille, jotka ovat tottuneet L.A:n alueen ruuhkiin.

jillian jumppaohjaaja tv
En tiedä Jillian Michaelsin tv-ohjelmista mitään, mutta olen lisenssoitu ohjaamaan hänen kehittämäänsä bodyshred-tuntia ja ohjaankin sitä säännöllisesti kaksi kertaa viikossa. Sekä minä että osallistujani tykkäävät siitä.
Tämä kuva on vuoden takaa. Harjoittelin bodyshredin ohjaamista koulutukseni jälkeen. 
oregon+piilaakso
Öh, eivät liity toisiinsa? Tai no, tuolla Oregonin ja Washingtonin osavaltioiden suunnalla on kyllä aluetta, jota kutsutaan vähän niin kuin kai seuraavaksi Piilaaksoksi.

les mills ohjaaja työpaikat
Suomesta en tiedä, mutta täällä yksi LM-ohjaaja ja työpaikkoja on alla useampikin. Töiden saaminen oli helppoa.

sauna asut
Ovat valitettavasti totta.

Ja sitten vielä yksi, jota kummastelin aikoinaan hyvin paljon ja kummastelen nyt taas uudelleen, kun se muistui mieleeni:

hirvitaidetta latinaksi
Siis en kyllä tiedä mitä ihmettä....


Tunnustaako kukaan lukija löytäneensä blogiini millään yllä mainitulla googletuksella ja jääneensä lukijaksi...?

2 kommenttia:

 1. Onnittelut sinulle ja blogille! Ollaan näköjään aloitettu bloggailu samoihin aikoihin :) Muistan lukeneeni aikaisemmin näitä sinun sisältötilastoja ja aina miettinyt että kylläpä on hauskoja hakuja, toisin kuin minun :/ Mutta nyt hoksasin että niitä ei ole todellakaan avattu sen enempää, vaan google on todella se yleisin, täytyykin käydä tarkastelemassa useammin ;) Viime vuoden top3: 1.Cinque terre vaellus 2. Pataleipä kaura ja 3. Minne mennä tänään Helsinki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, näitä täytyy tosiaan tajuta käydä katsomassa, koska vain yleisimmät jäävät muistiin. Nämä hauskimmat on niitä, joita joku vain googlettaa kerran tai kaksi, ja tilastot niistä sitten häviävät.

   Tykkään tosta sun top kolmosesta. Toivottavasti netistä löytyy vastaus siihen, minne pitäisi mennä... ;)

   Poista