sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Randomjuttuja viikon varrelta

Vuorossa satunnaisia otoksia viikon varrelta:

- Keskiviikkona kävimme jälleen katsomassa Broadway-musikaalikiertuetta. Tällä kertaa se oli Sound of Music. Yksi parhaimmista musikaaleista, joita olen täällä nähnyt.
Ihanat laulut ja hyvät laulajat, mitäs muuta hyvältä musikaalilta voi odottaa.
- Kuukausi sitten kirjoitin postauksen siitä, miten minulla on torstaisin vapaa- ja lepopäivä. No sitä ihanuutta ei paria viikkoa kauempaa kestänyt. Nykyään ohjaan torstaisin yhden pumppitunnin Googlella. Kyseessä ei sentään ole ihan oma tuntini, vaan olen pitkäaikainen sijainen eräälle ohjaajalle, joka ei pysty ohjaamaan selkävamman takia. Kuinka pitkäaikainen, sitä en tiedä. En olisi suostunut luopumaan uudesta vapaapäivästäni muuta kuin Googlea varten. Ääneni kustannuksella en mene, vaan ääneni on kestänyt viime aikoina paremmin. Lisäksi pidän taukoa tällä hetkellä kahdesta omasta tunnistani.
Näin hienoon stereolaitteeseen en ole aiemmin törmännyt missään kuntosalilla, en Googlen kampuksella enkä muuallakaan. Onneksi se oli helppo käyttää.
- Heti Halloweenin jälkeen kauppoihin rävähti kertaiskulla Kiitospäivä-jutut. Olen nauranut näille kalkkunailmapalloille jo kahdesti. Aivan järkyttävän rumia!
Ei ihan minun makuuni...
- Kiitospäivän rinnalla on jo jouluakin. Amerikkalaiset kyllä ryntäävät juhlasta toiseen, Halloween, Thanksgiving, joulu...
Suurin osa korteista on Kiitospäivän kortteja, mutta joulukorttejakin löytyy jo. Ja siltä varalta, ettei joku tiedä, milloin joulu on ja koska joulukortteja kuuluu käyttää, kauppa antaa siihen päivämäärän. :D
- Perjantaina oli Veterans Day, joka oli vapaapäivä joillekin ja joillekin ei. Liikenteestä päätellen monet olivat joko vapaalla tai tekivät kotona töitä. Suoriuduin työmatkoistani ruuhka-aikana taas älyttömän nopeasti.
Upea auringonlasku perjantaina kotimatkalla (kuva otettu autojonossa paikallaan). Aurinko laskee täällä nyt jo viiden aikoihin ja hetkessä tulee pimeää. Vähän kuin Suomessa siis. 
- Eilen lauantaina olin erään kaverini synttäreillä, joiden piti olla myös läksärit, mutta jotka loppujen lopuksi olivatkin enemmän vain synttärit. Teema oli jamesbondimainen ja dress code killer black.
En ehkä ihan menisi Bond-tytöstä tuolla poseerauksella. Jatkan edelleen kasvojeni sensuroinnin linjalla, mutta voin paljastaa, ettei leveä hymynikään ollut yhtään Bond-tyttömäinen. Nehän ovat usein sellaisia vähän mutrusuita.
- Mieheni lähti tänään sunnuntaina työmatkalle ja minä nautin vapaasta sunnuntaista käymällä hieronnassa ja vähän kaupassa, pesemällä pyykkiä, venyttelemällä pitkään ja tekemällä elämäni ensimmäistä kertaa uunimunakasta. Sen teko oli helppoa.
Tällä oli kyllä reseptin mukaan uunimunakasta fancympi nimi: Vegatable Frittata. 
Kaunis syyssunnuntai kaupan pihalla. Kävin kaupassa, jota inhoan, mutta se oli hierontapaikkani vieressä, enkä tarvinnut kuin vain pari kasvista. 
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti